website maker
Mobirise

Guitarrista, compositora, filòloga i cantant de Santa
Magdalena de Polpís (Castelló). Graduada pel Conservatori Superior de Música de València en l’especialitat de Guitarra
Jazz i formada en Guitarra Clàssica. Ha treballat amb artistes i projectes que van des del jazz, la música tradicional llatinoamericana,, les arts escèniques, o la cançó d’autor, participant amb projectes com ara Xavi Sarrià, La Ravalera o Feliu Vetura.

Des del seu debut com a cantautora en 2019 amb l’àlbum "Entre teles", la guitarrista castellonenca ha presentat les seues composicions per escenaris de festivals i fires com el Trovam, el Festival Poliritmia, Festival RecònditBarnasantsFeslloc, La Mar de Cultures, les Nits al Claustre, o Música a les Ermites entre molts altres. 

A nivell internacional, durant 2019 i 2020 realitza una gira per llatinoamèrica on presenta el  seu treball "Entre teles" per diferents països, participant  també dins del Festival Sonamos Latinoamérica amb tallers didàctics, i realitzant un treball d’investigació  i cooperació artística amb musics d’Argentina, Colòmbia i Mèxic. Després de realitzar la gira "No s'apaguen les estreles" amb el cantant Xavi Sarrià en 2021, decideix gravar i presentar "Flor de xicoia", àlbum fruit d'aquest viatge per llatinoamèrica. 

En 2022 traballa també com a co-creadora junt amb la cantautora portuguesa Bia Maria, creant l'espectacle "De València a Lisboa" a partir d'un encàrrec de l'Institut Ramon Llull i el Festival Poliritmia, en base a la tradició portuguesa i valenciana. 

El seu últim projecte, "De bandes i volades", interpel.la a les bandes de música municipals del País Valencià, convidant-les a fer un espectacle conjunt a partir de compocions propies de l'autora arranjades per a l'ocasió, per tal d'explorar i posar en diàleg ritmes i tradicions llatinoamericanes des d'aquesta banda de l'Atlàntic.