bootstrap template
Mobirise

Guitarrista, compositora, filòloga i cantant de Santa
Magdalena de Polpís (Castelló). Graduada pel Conservatori Superior de Música de València en l’especialitat de Guitarra
Jazz i formada en Guitarra Clàssica. Ha treballat amb artistes i projectes que van des del jazz, la música tradicional cubana i brasilera, el teatre musical, les arts escèniques, o la cançó d’autor, participant amb projectes com ara Xavi Sarrià, La Ravalera o l’OLCS.

Des del seu debut com a cantautora en 2019 amb l’àlbum Entre teles, la guitarrista castellonenca ha presentat les seues composicions per tot un ventall d’escenaris com el Barnasants, el Feslloc, La Mar de Cultures, les Nits al Claustre, el cicle de Música a les Ermites, o el festival Sete Sois Sete Luas entre molts altres. A més, va rebre la nominació a millor àlbum de l’any pels Premis Tresdeu, i una de les seues composicions, Pena, aigua, aire, va ser guardonada dintre del Petit Festival de Benicarló, i al Certàmen de Joves Cantautors Ciutat de Xàtiva.

A nivell internacional, durant 2019 i 2020 realitzà una gira per llatinoamèrica on presentà el  seu treball per diferents països, participant  també dins del Festival Sonamos Latinoamérica amb tallers didàctics, i realitzant un treball d’investigació  i cooperació artística amb musics d’Argentina, Colòmbia i Mèxic, resultat del qual es reflecteix en el present treball Flor de xicoia.